Skip to content

Over Updraft Coaching


Hoe is het begonnen?

Eind 2019 hield het project op waar ik samen met een heel mooi team aan was begonnen. Wat nu? In de jaren ervoor had ik steeds meer mijn passie mogen ontdekken in het coachen en helpen van mijn team. Maar ook daarbuiten, andere teams en managers, mensen in mijn omgeving. Hoe kon ik nu meer mensen bereiken? Ik besloot om mijn eigen bedrijf te beginnen zodat ik niet één maar verschillende bedrijven zou kunnen gaan helpen. Begin 2020 was Updraft Coaching er dan echt. Ik was voornamelijk vanuit Scrum en als Scrum Master actief. Maar ik wist dat coaching ook een onderdeel is waar ik graag tijd voor maak. Deels paste dat, maar deels ook niet meer volledig binnen Updraft Coaching. Om het overzicht te houden en duidelijke diensten te kunnen aanbieden, is het besluit genomen om Chaya Devas te laten ontstaan waar coaching en tekeninganalyse als middel voor verbinding centraal staat en gebruikt kan worden voor coaching. We hopen door de splitsing betere informatie te kunnen bieden die afgestemd is op wat jij wilt weten, zonder ruis.

Coaching, team, working together
Updraft?

Ja, het is een warme, opwaartse windstroom die ervoor zorgt dat vogels beter kunnen vliegen en daarbij minder energie hoeven gebruiken. Ik vond het heel toepasselijk voor een coach. Ik doe het uiteindelijke werk niet voor je. Dat kan ik namelijk ook niet. Maar ik kan je wel op een warme en fijne manier helpen om te gaan of te blijven vliegen.

Wat willen we bereiken?

In welk aspect van je leven het ook is, werk, of privé, jezelf ontwikkelen zorgt voor de mogelijkheid tot meer zelfinzicht, meer zelfvertrouwen, eigenwaarde, herkennen en kunnen aangeven van je grenzen, onderlinge samenwerking, betere communicatie, enz. Hoe beter jij je voelt, ook in relatie tot het team, hoe makkelijker het is om een aandeel te hebben aan de verbetering van de samenwerking, effici├źntie e.d. van het team. Dat is meteen waar we naartoe willen werken: betere teams door betere teamleden.

Hoe doen we dat?

Met passie voor ontwikkeling en vooruitgang en de overtuiging dat we allemaal uniek zijn, is het verlangen om de verbinding en ontwikkeling van onszelf en anderen, verder uit te breiden. Bij Updraft Coaching staan mensen centraal. Want als jij je goed voelt, komt de rest vanzelf.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Over Chaya Devas


Tekeninglezen, Chaya Devas, Tekening, Jongeren, Kinderen, coaching

Waar Updraft Coaching meer gericht is op de processen en mensen binnen Scrum en organisaties, is Chaya Devas gericht op de coaching en workshops voor volwassenen en jongeren. Maar niet met Scrum maar onder andere tekeninganalyse.

De workshops en Masterclasses richting zich voornamelijk op diegene die werken of leven met kinderen en jongeren. Denk aan scholen, jongerenwerkers, ouders en verzorgers. Meer informatie daarover vind je op de website van Chaya Devas.

Tekeninglezen, Chaya Devas, Tekening, Jongeren, Kinderen

Is er iets wat je aanspreekt en waar je meer over wilt weten of zelfs mee aan de slag wilt, laat het ons weten of kom langs om jouw reis verder te ontdekken!

Eigenaar Miquel

Gecertificeerd Coach en Scrum Master.

De afgelopen jaren mocht ik IT-teams coachen als Scrum Master, organisaties helpen Agile te werken en (Scrum) trainingen geven. Ik kreeg de kans om meerdere teams te helpen groeien door het gebruik van Scrum, mijn coaching inzetten voor andere teams, managers en een-op-een. Het zien van hun groei, is erg voldoeninggevend en motiveerde mij om hier meer mee te gaan doen.

"Als ontwikkelingsgerichte coach en Scrum Master vind ik vertrouwen, openheid en empathie erg belangrijk in de relatie tussen mij als coach en jou als degene die bijvoorbeeld graag aan je persoonlijke ontwikkeling wil werken."

"Mijn passie om mensen op die weg te kunnen bijstaan, begeleiden, adviseren en een relatie van vertrouwen en toegankelijkheid op te bouwen, wilde ik uitbreiden met Updraft Coaching en alles wat ik geleerd heb, daarbij te kunnen inzetten."

Miquel is Scrum Master, begeleidt de workshops en is actief als onze coach.


Anderen over mij


"Miquel is een enthousiaste en zeer betrokken coach die de juiste vragen weet te stellen om zelfreflectie op gang te brengen en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Hij heeft niet alleen mijn teamleden maar ook mij als leidinggevende gecoacht. Met heel veel succes. Ik beveel Miquel van harte aan!"

Eric Kochen Eric Kochen / Product Manager

"Alles is vertrouwelijk en bespreekbaar. Het voelt veilig om te zeggen wat er echt speelt. Hij luistert echt naar je en neemt de tijd."

Remy Remy / ICT Support Engineer

"Miquel was the agile coach that showed me as a Product Owner how I could work efficient but detailed enough if it came down to writing user stories. With his help we achieved efficiency quite fast even. He also gave different training session to align the way of working within the company. I would recommend Miquel any day as SCRUM Master or Agile coach."

Nick Bosmans Nick Bosmans / Business Analist Team Lead